Share

Főoldal

Hartmann

Építész Kft

Üdvözöljük oldalunkon!

A Hartmann Építesz Kft. egyedi épületek tervezésére szakosodott építesz iroda. Tervezési munkát vállalunk egész Magyarország és Ausztria területén. Korlátlan tervezési jogosultsággal rendelkezünk Magyarországon és Ausztria minden tartományában. Épülettervezésen felül, műszaki ellenőrzési tevékenységet is végzünk.

Kompetenciáink

  • három évtizedes tervezési tapasztalat,
  • 1000 megvalósult projekt,
  • összeszokott 10 fős tervezői csapat.

Ezekkel a képességekkel vállalunk garanciát, biztosítunk magas fokú kreativitást és műszaki precizitást minden projekt esetén. Szakértőként, olyan épületek megalkotása a célunk, melyek mindig többlet előnyt nyújtanak megbízóink számára. Ez lehet:

  • egy beruházás esetén profitmaximalizálás,
  • egy sajátcélú épület esetén használati érték növelés,
  • lehet ár előnyt eredményező műszaki megoldás,
  • speciális szerkezeti rendszer,
  • különleges építőanyag használat és
  • egészséges élettér kialakítása is.

Mi ezekkel a képességeinkkel emelkedünk ki versenytársaink köréből.

Szolgáltatásainkkal levesszük megbízóink válláról a terheket.  Átvállaljuk helyettük a szövevényes, bonyolult hatósági ügyintézéseket, elektronikus ügyfélrendszer kezelését, az időrabló sorban állásokat, ügyintézési és szervezési feladatokat.

Röviden – Kész megoldást adunk.

Szolgáltatásaink

Folyamatosan bővülő újabb szolgáltatásokkal támogatjuk, kedves leendő és meglévő ügyfeleink céljait. Mi akkor tudunk hatékonyan segíteni, ha kreativitásra van szükség. Ott, ahol fontos az értékteremtés. – A lelketlen „favágást” bízza másra!

Árverseny a gyengék fegyvere. Értékteremtés az erősek tudása.

Mi mindig magasabb értéket adunk az elvártnál. Rendszerek és folyamatok működtetésével előre tervezhetően szolgáljuk ki megbízóinkat. Ezért érdemeljük ki megbízóink bizalmát és pénzét.

Munkáink

Egy kis ízelítő eddigi munkáinkból.

LAKÓÉPÜLETEK

KÖZÉPÜLETEK

IPARI ÉPÜLETEK

EGYÉB ÉPÜLETEK ÉS ÉPÍTMÉNYEK

BELSŐÉPÍTÉSZET

Csapatunk

A több évtizedes szakmai tapasztalat és az összeszokott tervezői csapat, magas fokú kreativitást, műszaki precizitást biztosít minden projekt esetén. Munkatársaink csodálatos képességű nyíltszívű, kedves, barátságos emberek, akik szívvel – lélekkel hivatásukért élnek. Ez a lelkesedés meglátszik az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban és a szakmai munkájukban egyaránt.

Ismerjen meg minket:

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot bármilyen platformon, mi már várjuk a közös együttműködést!

Tervezzen velünk, építhet ránk!