Share

A DUPLAPROFIT receptje

A DUPLAPROFIT receptje

Hogyan maximalizálja profitját a Profi Kivitelező?

Az elmúlt időszakban tervezett egyik ipari létesítményünkkel történt az eset. Ez is egy komplex volt, mint általában minden ilyen jellegű épület. Tartalmazott technológiai, kiszolgáló és irodai funkciókat egyaránt. A Kivitelező kiválasztása után elkezdődött a megépítése.

A kiválasztott kivitelező igazi profi vállalkozó volt, aki a legtöbb profitot akarta kihozni a projektből. – Elgondolkodott, hogy tudná ezt megvalósítani? Minden tekintetben arra a megállapításra jutott, hogy az „Idő pénz”. Ez azt jelenti, az a célja, hogy a legrövidebb idő alatt fejezze be a munkát.

  • Egyrészről így az építőanyagok ár ingadozása sem érinti annyira,
  • valamint, ha a szerződésben vállalt határidőnél hamarabb befejezi azt, akkor a maradék idő alatt más pénztermelő munkát tud végezni.
  • Extra bónuszként, pedig az Építtető nagyon elégedett lesz vele és biztos tovább ajánlja őt.

Zseniális gondolkodás!

Ezt úgy tudja elérni, ha a megvalósítás során felmerülő műszaki kérdések a legrövidebb idő alatt megválaszolásra kerülnek, vagy már előre gondolkozva teszi fel azokat. Általános esetben ez úgy zajlik, hogy a kivitelező menet közben feltesz egy kérdést, amit a műszaki ellenőrön keresztül a tervező felé eljuttatnak, majd ő az építtetővel való egyeztetés után, visszaküldi a döntést a kivitelezőnek. Ez alatt sokszor napok, hetek telnek el. Szerencsétlen kivitelező, pedig nem tud terv szerint haladni, csúszik.

Profi Kivitelezőnk a következő jó kérdéseket tette fel:

Ki ért a tervekhez a legjobban? Ki ismeri a házat a legjobban? Gyorsan jött is a válasz. – A TERVEZŐ. Ő a kulcsember.

Lehet, hogy olvasta előző írásaimat (Értékteremtés az építési piacon, melyekben arról írtam, „Mikor elégedett a kivitelező?), vagy magától is rájött, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amihez a legjobban ért. Másként mondva: „Azzal tud a legtöbb pénzt termelni, amiben a legjobb, a leghatékonyabb”. Ez a hatékonyság törvénye.

Jött is a megkeresés tőle. Így a Kivitelezőt és a kivitelezést támogattuk műszaki szakértésünkkel, melynek következményeként időt, pénzt takarított meg.

Gondoljunk bele!

Rövidebb idő alatt ugyanazt az összeget megtermelte. A fennmaradó időben más pénzteremtő munkát tudott vállalni. Ez ám a DUPLAPROFIT!

Nem kell irigyelni senkitől ezt az ötletet. Ez nem titok. Most már mindenki tud róla, aki elolvassa ezt a cikkemet.

Kedves Kivitelezők!

Mindenkinek DUPLAPROFITOT kívánok, úgy hogy még az erkölcsi elismerést is zsebelje be az Építtetőtől!
Bátran bízzák meg a Tervezőt, a megvalósítás időtartama alatt egyfajta mérnöki műszaki szakértői támogatással.

Higgyék el! NAGYON MEGÉRI!

Tervezzen velünk, építhet ránk!
A kiszámíthatóság, a legnagyobb biztonság!

Share post:

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Értesülj a legújabb trendekről, érdekességekről és ajánlatokról!